Ondersteuning voor ondernemers

Als ondernemer heeft u soms vragen waarop u een antwoord wilt. Het is dan fijn dat er organisaties zijn waar u terecht kunt.

 • Bedrijvencontactpersoon
  De bedrijvencontactpersoon van de gemeente Geertruidenberg kent de route binnen de gemeentelijke organisatie. Dit is handig bij de start, uitbreiding of bedrijfsvoering van uw organisatie. Met algemene vragen of oriënterende vragen kunt u contact opnemen met Nicole de Kort, telefoon 14 0162 of n.dekort@geertruidenberg.nl.
   
 • Sociaal OndernemersLoket Online
  Ga naar de website Sociaal OndernemersLoket Online SOLO is dé landelijke voorziening voor Sociale Ondernemersregelingen. In dit digitale loket krijgt u met de doelgroepscan hulp bij het vaststellen of u voor een regeling in aanmerking komt en kunt u een inlichtingenformulier invullen. Kijk op www.ondernemersregelingen.nl.
   
 • VOG 
   Binnen de gemeente Geertruidenberg is ondernemersvereniging VOG actief. De vereniging ondersteunt alle disciplines van  het ondernemerschap. De speerpunten van de vereniging zijn:
   - het stimuleren van economische bedrijvigheid
   - het creëren van een dynamisch ondernemersnetwerk
   - het informeren van ondernemers over lokale zaken die van belang zijn
   - belangenbehartiging van ondernemers door het uitdragen van de mening van die ondernemers
   Voor meer informatie kunt u terecht op www.vogweb.nl of via het e-mailadres info@vogweb.nl.

 • 155 Help een bedrijf
  De gemeente Geertruidenberg en het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf (IMK) hebben een speciaal serviceloket opengesteld voor lokale ondernemers. Dankzij het initiatief '155-help-een-bedrijf' kunt u als ondernemer uit de gemeente Geertruidenberg gratis terecht bij het IMK voor bedrijfsadvies en ondersteuning. Aandachtspunten liggen op het vlak van bedrijfsvoering, commercie en/of financiën. Zo worden problemen vaak in de kiem gesmoord. Ondernemers uit de gemeente Geertruidenberg waarvan de continuïteit van de organisatie in het geding is kunnen voor meer informatie tijdens kantooruren contact opnemen met telefoonnummer 088-999 01 55 of via www.155.nl. Binnen 24 uur neemt een ondernemersadviseur contact met u op en binnen vijf werkdagen volgt een intakegesprek.

 • Ondernemersplein
  Wat moet u regelen als u voor uzelf begint? Welke vergunningen heeft u nodig voor een uitbreiding van uw bedrijfspand? Op Ondernermersplein.nl staat alle informatie van de (semi-)overheid die u nodig heeft om te ondernemen. Het Ondernemersplein.nl is een initiatief van het Ministerie van Economische Zaken, de Kamer van Koophandel, de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en de Belastingdienst. 
   
 • Netwerken
  - Elke eerste vrijdagochtend zijn ondernemers uit Geertruidenberg, Drimmelen en de regio van harte welkom bij de Open Coffee bij het Sporttheater in Made. Ondernemers kunnen dan op een laagdrempelige manier kennismaken met andere ondernemers. Voor meer informatie kunt u terecht op de website Open Coffee.
 • Subsidieregeling economie en innovatie Noord-Brabant
  Deze provinciale subsidieregeling is bedoeld voor MKB ondernemers. De eerste paragraaf van deze regeling is op West-Brabant van toepassing. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Regio West-Brabant.