Nieuws en projecten

 • Wat vindt u van onze website?

  De gemeente werkt aan een nieuwe website. Wij willen de informatie op deze website zo goed en duidelijk mogelijk aanbieden. Wij horen daarom graag weten wat u van de huidige website vindt. U kunt uw mening geven via onze online enquête. De verbeterpunten nemen we mee in de ontwikkeling van de nieuwe website.

 • Dombosch Werkt!

  Minder en overzichtelijke regels, meer ruimte voor initiatieven en lokaal maatwerk en vertrouwen als uitgangspunt. Dat is waar de Omgevingswet voor staat. Het doel van een initiatief in de fysieke leefomgeving moet centraal staan in plaats van de vraag 'mag het wel?'. Om ervaring op te doen met het anders denken en werken is het Experiment Dombosch opgestart. Samen met onder andere de VOG, kijken hoe we het Omgevingsplan voor bedrijventerrein Dombosch volgens de nieuwe richtlijnen kunnen vormgeven. Een uitdaging waarvoor we samen aan de lat staan.

  Lees meer

 • Hermenzeil

  In Raamsdonk, aan de rand van de Brabantse Biesbosch, ligt watersport- en recreatiecentrum Hermenzeil. Gelegen aan het Oude Maasje met open verbinding naar de Brabantse Biesbosch en in het landelijk gebied van Raamsdonk, biedt het watersportcentrum veel mogelijkheden voor nieuwe recreatieve en toeristische ontwikkelingen. Het terrein, de jachthaven en de bijbehorende gebouwen komen binnenkort in de verkoop.

  Lees meer

Archief