WOZ-waarde openbaar

De WOZ-waarde van woningen openbaar. Dat betekent dat u de WOZ-waarde van uw woning kunt vergelijken met die van andere woningen. Dit geeft inzicht in de manier waarop wij verschillen tussen woningen vertalen naar verschillen in WOZ-waarde.

WOZ-waardeloket

U kunt de WOZ-waarde opvragen bij www.wozwaardeloket.nl. Dit werkt heel eenvoudig. Klik de woning waarvan u de waarde wilt weten aan op een plattegrond of geef het adres van de betreffende woning op. Opvragen van de WOZ-waarde van een woning is gratis.

Beperkte informatie

U kunt alleen de WOZ-waarde opvragen. Andere gegevens die wij gebruiken voor de taxatie, zoals eigenaar en verkoopprijs, kunt u niet inzien. Ook de taxatieverslagen zijn niet openbaar. Voorlopig is alleen de WOZ-waarde van woningen op te vragen, niet van bedrijfspanden of objecten die deels woning en deels niet-woning zijn. Behalve de WOZ-waarde, vindt u in het WOZ-waardeloket ook het bouwjaar en de gebruiksoppervlakte van de woning. Deze informatie is afkomstig uit de Basisregistratie Adressen en Gebouwen (BAG).

Vragen?

Als u vragen heeft over de gegevens kunt u contact opnemen met ons. Bel14 0162 of mail naar info@geertruidenberg.nl.