Uittreksels

Bij de gemeente Geertruidenberg kunt u een kopie van een akte van een levensgebeurtenis opvragen. Dit wordt ook wel een uittreksel genoemd. U kunt het uittreksel digitaal aanvragen of hiervoor een afspraak maken.  

Digitaal aanvragen

Vraag digitaal uw uittreksel burgerlijke stand aan met DigiD U kunt een uittreksel ook digitaal aanvragen. U heeft hiervoor uw DigiD nodig.

Een uittreksel basisregistratie personen (BRP)

Een uittreksel basisregistratie personen vraagt u aan in de gemeente waar u woont. De uittreksel bevat persoonsgegevens zoals naam, adres en woonplaats. De kosten voor een uittreksel BRP bedragen € 7,80. Bij de digitale aanvraag kunt u met iDeal of Mastercard/American Express betalen.

Digitaal aanvragen uittreksel BRP (met DigiD)

U kunt een uittreksel burgerlijke stand en uittreksel BRP ook in een andere taal opvragen. Dit kunt u aangeven in het aanvraagformulier.

Uittreksel burgerlijke stand

Een uittreksel burgerlijke stand vraagt u aan in de gemeente waar de gebeurtenis plaatsvond.  U kunt een uittreksel aanvragen voor de volgende gebeurtenissen: geboorte, overlijden, huwelijk, partnerschap en echtscheiding. 

Digitaal aanvragen uittreksel burgerlijke stand (met DigiD)

Afspraak maken

Hieronder kunt u een afspraak maken voor het aanvragen van een uittreksel.

Uittreksel burgerlijke stand

Een uittreksel burgerlijke stand vraagt u aan in de gemeente waar de gebeurtenis plaatsvond. De kosten voor een uittreksel bedragen € 13,40.  U kunt een afspraak maken voor het aanvragen van de volgende uittreksels:

Uittreksel basisregistratie personen (BRP)

U kunt ook een uittreksel basisregistratie personen (BRP) aanvragen. Dit uittreksel bevat persoonsgegevens zoals naam, adres en woonplaats. Een uittreksel BRP vraagt u aan in de gemeente waar u woont.

Maak een afspraak om een uittreksel basisregistratie personen aan te vragen