Sjors Sportief en Try Out

De Buurtsportcoach komt weer met iets leuks. Het nieuwe Sjors Sportief boekje is er weer en in samenwerking met het Dongemond College organiseert de Buurtsportcoach de Try Out voor jongeren.

Sjors Sportief

Volgende week ontvangen alle basisschoolleerlingen die onderwijs volgen in onze gemeente het nieuwe Sjors-boekje. Het boekje staat weer vol sportieve en creatieve activiteiten.  De kinderen die buiten de gemeente onderwijs volgen kunnen het boekje vanaf 24 oktober ophalen bij de receptie van het gemeentehuis.

Kinderen kunnen zich via de website van Sjors Sportief inschrijven voor een proefles. De inschrijving start eerder dit jaar, zodat lokale sportorganisaties over een langere periode activiteiten kunnen aanbieden. Op woensdag 30 oktober om 15.00 uur start de inschrijving.

Try Out

De Buurtsportcoach organiseert in samenwerking met het Dongemond College het project Try Out. Met Try Out kunnen leerlingen van het Dongemond College, maar ook jongeren die ander onderwijs volgen, zich inschrijven voor uiteenlopende creatieve en sportieve activiteiten. Denk hierbij aan skateboarden, lasergamen, een workshop vloggen of een DJ-workshop.

Op de website www.try-out.nu kunnen leerlingen zich inschrijven. De komende weken ontvangen de leerlingen van het Dongemond College de brochure van Try Out. Jongeren die niet op het Dongemond College zitten kunnen bij de receptie van het gemeentehuis een brochure ophalen