Isolatie-actie gaat van start

Energie besparen begint met goede isolatie en het zorgt voor een prettig en comfortabel huis. Daarom starten we 19 november met  een isolatie-actie voor onze bewoners.

Met deze actie willen we energiebesparing en duurzaam wonen onder de aandacht brengen. Door deelname aan de isolatie-actie profiteert u van gunstige prijzen en een kwalitatief goed aanbod voor isolatiemaatregelen zoals vloer- of spouwmuurisolatie. De actie is opgezet in samenwerking met het Regionaal Energieloket.

Wethouder Kevin van Oort: “Isoleren van uw woning is altijd een verstandige maatregel. Alles wat u aan energie bespaart en daarmee niet verbruikt hoeft u ook niet op te wekken. En dat merkt u aan uw energierekening! Door nu te kiezen voor isolatie maakt u uw woning klaar voor de toekomst.”

Informatieavond

Samen met het Regionaal Energieloket organiseren wij een informatieavond op 19 november. Vanaf 19:15 uur bent u van harte welkom in Boelaars Zalencentrum, Keizersdijk 48 in Raamsdonksveer. U ontvangt meer informatie over de actie, er is ruimte voor vragen en de deelnemende partijen stellen zich voor. Inschrijven voor de informatieavond kan via www.regionaalenergieloket.nl/geertruidenberg

Inschrijven voor de isolatie-actie

Vanaf 19 november staat de inschrijving voor de isolatie-actie open op www.regionaalenergieloket.nl/geertruidenberg. Na inschrijving ontvangt u een uitnodiging om een woningopname in te plannen met het isolatiebedrijf. Kort na de woningopname ontvangt u een persoonlijke offerte van de specialist. U beslist dan of u mee doet met de actie.

spouwmuur en isolatie