• Afvalinzameling vervroegd door hitte

In verband met de hoge temperaturen  wordt het afval in de week van 24 juni vanaf 6.30 uur ingezameld. Wij vragen u hiermee rekening te houden door uw afval voor 6.30 uur aan straat te zetten. U kunt dit ook de avond voor de inzameling doen.

Voor vragen, meldingen of klachten over de afvalinzameling: bel 14 0162 of mail naar projectteamafval@geertruidenberg.nl

• Mail voor de raad?

Berichten voor de gemeenteraad en of griffie(r) kunnen voortaan verzonden worden naar griffie@geertruidenberg.nl.

• Werkzaamheden Boterpolderlaan ter hoogte van supermarkt Jumbo

De werkzaamheden aan de nieuwe Jumbo aan de Boterpolderlaan in Raamsdonksveer vorderen.

• Uw caravan, vouw- of aanhangwagen op de openbare weg

Gaat u binnenkort kamperen? Dan wilt u misschien uw caravan, vouw- of aanhangwagen voor de deur parkeren zodat u deze makkelijk kunt inladen. Let erop dat deze maximaal drie dagen voor de deur mag staan. Zorg er ook voor dat de dissel niet over het trottoir steekt. Mensen kunnen zich er flink aan bezeren. Probeer overlast zoveel mogelijk te beperken.

• Vanaf 3 juni plaatsen wij geen handtekening meer onder brieven

Op dit moment worden in onze gemeente, waar mogelijk, zaken digitaal afgehandeld. Zo ook het aanmaken en verzenden van brieven. Deze digitalisering brengt met zich mee dat vanaf 3 juni niet alle brieven meer worden voorzien van een fysieke handtekening. De fysieke handtekening vervangen we door de tekst “deze brief is automatisch aangemaakt en daarom niet ondertekend”.

• Expeditie Zuiderwaterlinie

Expeditie Zuiderwaterlinie is een Brabantse elfstedentocht langs natuur, historie en cultuur. Laat je van 19 t/m 29 juni meevoeren van Bergen op Zoom naar Grave, langs elf vestingsteden en hun ommelanden. Tijdens Expeditie Zuiderwaterlinie duik je de spannende militaire geschiedenis van de Zuiderwaterlinie in, geniet je van onverwachte wendingen tijdens culturele optredens, snoep je van lokale streekproducten en word je omringd door de stille natuur in het buitengebied.

• Uw auto op straat wassen

De zon schijnt en het is weer langer licht. Voor velen de ideale periode om de auto eens een flinke wasbeurt te geven. Wist u dat u in een aantal straten uw auto niet mag wassen?  Was uw auto daarom bij voorkeur in een wasstraat.

• Wie verdient een lintje?

Wie verdient volgens u een lintje? U kunt tot 1 juli weer iemand aanmelden voor de Lintjesregen 2020.

• Een gratis zwemabonnement voor uw kind? Zo werkt het!

Dit schooljaar verstrekt de gemeente Geertruidenberg een gratis zwemabonnement aan alle basisschoolkinderen tot en met groep acht. Graag leggen we uit hoe het werkt.